051 215 720
info@harvest.ba
NASLOVNA > NASVETI > Osiguranje i telemedicina

Trenutne životne okolnosti u kojima se preporučuje prevencija i ograničeno kretanje u velikoj mjeri otežavaju dostupnost usluga javnog zdravstva, dok privatnu zdravstvenu njegu nažalost mnogi ne mogu priuštiti. Upravo iz tih razloga, na tržištu BiH se pojavio jedinstveni proizvod koji nudi odlična pokrića.

 

Sa gotovo 400 osiguranih slučajeva (teške bolesti, operativni zahvati, nezgoda, gubitak života i dr.), ovaj proizvod predstavlja najsveobuhvatniju zaštitu od rizika za pojedinca, porodice i kolektive. Dodatno, u cilju pravovremene zdravstvene usluge i prevencije oboljevanju, prilikom izlaganja boravku u ambulantama i sl., za sve imaoce ovog proizvoda, obezbijeđene su besplatne online konsultacije sa eminentnim doktorima iz zemlje i inostranstva.   

 

Telemedicina je već uveliko globalni trend razvijenih tržišta, a njene prednosti su naročito došle do izražaja u periodima ograničenog kretanja, kako usljed epidemioloških i sličnih razloga tako i usljed sve bržeg tempa života savremenog čovjeka. Osiguranicima je približen ovaj inovativni trend te im je omogućen besplatan kontakt sa doktorima kada to njima odgovara.

 


Kako vam lični finansijski savjetnici iz Harvesta mogu pomoći?
BOGATIM ISKUSTVIMA
Imamo već preko 60.000 zadovoljnih klijenata.
POTPUNOM OBJEKTIVNOŠĆU
Vaše zadovoljstvo nam je uvijek na prvom mjestu!
VRHUNSKIM TIMOM
Više od 20 licenciranih i pouzdanih finansijskih stručnjaka.
INDIVIDUALNIM PRISTUPOM
Odani smo najvišim etičkim standardima!
Provjerite kako vam možemo pomoći da uredite lične i poslovne finansije!
Kontaktirajte nas i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.